MALZEMELER:
2 dolmalık biber
230 gr bambu filizi
425 gr mango
2 çorba kaşığı çiçek yağı
1 bıçak ucu Sambal Oelek
8 kokteyl domatesi
565 gr Lychee kompostosu
3 çorba kaşığı acılı soya sosu
1 tatlı kaşığı bal
YAPILIŞI:
Biberleri ve domatesleri ayıklayıp yıkayın. Biberlerin çekirdeklerini çıkartın.
Biberleri doğrayın. Bambu filizlerinin, Lychee ve Mango'ların suyunu
süzün, sularını bir kapta toplayın. Soya sosu, yağ, bal, Sambal Oelek,
Lychee ve Mango suyundan (1'er kaşık) terbiye hazırlayın. Meyveleri ve
sebzeleri şişlere dizin. Şişleri bir kaç dakika açık ateşe tutun.
Uzakdoğu sosları ile sofraya getirin.