Harmancık Myo
Harmancık Myo
Harmancık Myo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Harmancık Myo

Uludağ üniversitesi Harmancık meslek yüksek okulu mevzunlarıve mensupları..
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Nisan 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
TakvimTakvim
En son konular
» SARAY KEBABI
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:43 am tarafından Eda Doğan

» HÜRREM SULTAN YEMEĞİ
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:40 am tarafından Eda Doğan

» MANGO SOSU
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:37 am tarafından Eda Doğan

» ÇİN LAHANALI ERİŞTE - LO MEİN
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:35 am tarafından Eda Doğan

» LİULİ KÖFTESİ
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:32 am tarafından Eda Doğan

» BALLI TAVUK
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:31 am tarafından Eda Doğan

» KAĞITTA BALIK
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:27 am tarafından Eda Doğan

» SEBZE SOSU
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:23 am tarafından Eda Doğan

» DOMATESLİ KEKİK SOSU
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:20 am tarafından Eda Doğan

En iyi yollayıcılar
EZGİ
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_vote_lcapBALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_voting_barBALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_vote_rcap 
Eda Doğan
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_vote_lcapBALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_voting_barBALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_vote_rcap 
Kuralsızlar
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_vote_lcapBALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_voting_barBALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_vote_rcap 
Mikato
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_vote_lcapBALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_voting_barBALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) I_vote_rcap 

 

 BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
EZGİ
K.K.Komutanlığı OrgenaraL
K.K.Komutanlığı OrgenaraL
EZGİ


Mesaj Sayısı : 59
Kayıt tarihi : 03/01/11
Yaş : 34
Nerden : İSTANBUL

BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Empty
MesajKonu: BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI)   BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI) Icon_minitimeSalı Ocak 11, 2011 2:06 am

MALZEMELER:
Çemen
1 paket kaya tuzu
Kılıçbalığı filetoları

YAPILIŞI:
Kılıçbalığı filetoları akşamda 12 saat kaya tuzuna yatırılır. Bu süre tamamlanınca,yıkanıp kurulanır.Üzeri çemenle kaplanı kurutulur. Çemen ele yapışmayacak kıvama geldiği zaman balık pastırması hazırdır. İnca dilimler halinde kesilir arzuya göre pişirilir yada çiğ olarak tüketilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://harmancikmyo.forumdizini.com
 
BALIK PASTIRMASI (YUNAN MUTFAĞI)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DOMATES SOSLU BALIK
» HAVUÇ KAPLI BALIK
» BAHARATLI TUNA SALATASI (AMERİKAN MUTFAĞI)
» BALIK PİLAKİ
» KAĞITTA BALIK

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Harmancık Myo :: Aşçılık Bölümü :: Sıcak Mutfak :: Balık Mutfağı-
Buraya geçin: