MALZEMELER:
1 tatlı kaşığı tuz
1 demet maydanoz
1 çorba kaşığı kapari
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 çorba kaşığı salça
200 gr. Beşamel Sos
50 gr. margarin
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar
1 adet kuru soğan
1 bardak su
1 adet orta boy karnabahar
YAPILIŞI:
Karnabahar çiçeklerini tuzlu ve limonlu bol kaynar suya atın. Ve, 10 dakika haşlayın. Sonra, karnabaharları çıkarıp suyunu süzün. Bir tencerede margarini eritin. İnce doğradığınız kuru soğanı katarak pembeleşene kadar kavurun.Salça, biber, kapari, maydanoz, tuz ve suyunu koyarak kaynatın. Karnabahar çiçeklerini tencereye katın. Karıştırarak 10 dakikapişirin. Hazırladığınız malzemeyi ısıya dayanıklı bir kaba alın. Beşamel sosu döküp üzerine de kaşar peyniri rendesinin serpin. Fırında, 10-15 dakika pişirdikten sonra ikram edin.