Eda Doğan K.K.Komutanlığı Spammer
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 09/01/11 Yaş : 34 Nerden : Antalya / Gazipaşa
| Konu: IZGARA POLENTA Cuma Ocak 21, 2011 4:27 am | |
| MALZEMELER Bir kilo rendelenmiş kabak 200 gram rendelenmiş permasan peyniri 200 gram halka halka doğranmış domates 2 kaşık zeytinyağı 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz Biber Kurutulmuş kekik HAZIRLANIŞI İlk önce kabakları rendeleyin. Permasanpeynirini de rendeleyip kabaklarla karıştırın. İçerisine zeytinyağını, kurutulmuş kekik yapraklarını, tuzu, karabiberi ve ezilmiş sarımsağıkarıştırarak yoğurun. Bu karışımı bir tepsiye yaydırıp üzerini düzeltin. Ve kare kare keserek elektrikli bir ızgarada, tavada ya da kömür ateşinde arkalı önlü pişirin ve kabak dilimlerinizi üzerine yerleştirp servis yapın Afiyet Olsun... | |
|