MALZEMELER:
Bir çay bardağı süt,
bir çay bardağı sıvıyağ,
bir çay bardağı su,
aldığı kadar un,
bir paket maya,
bir tutam tuz,
bir çay kaşığı şeker,
bir tutam pul biber ve karabiber,
250 gram kıyma,
1 adet soğan,
1 yumurta.
YAPILIŞI:
Süt, sıvıyağ, su, un, maya tuz ve şekeri karıştırarak bir hamur yapın. Bir saat kadar mayalandırın,yumurta büyüklüğünde parçalar kopararak elinizle yuvarlak bir biçimde açın, üzerine,soğanı rendeleyerek kıyma ile karıştırdığınız harcı yayın, harca tuz karabiber ve biraz da pul biber ekleyebilirsiniz. Elinizle bastırın, kenarlarına yumurta sarısı sürün, biraz da tepside mayalandırın, fırında yarım saat pişirin.