Harmancık Myo
Harmancık Myo
Harmancık Myo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Harmancık Myo

Uludağ üniversitesi Harmancık meslek yüksek okulu mevzunlarıve mensupları..
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Mayıs 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
TakvimTakvim
En son konular
» SARAY KEBABI
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:43 am tarafından Eda Doğan

» HÜRREM SULTAN YEMEĞİ
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:40 am tarafından Eda Doğan

» MANGO SOSU
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:37 am tarafından Eda Doğan

» ÇİN LAHANALI ERİŞTE - LO MEİN
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:35 am tarafından Eda Doğan

» LİULİ KÖFTESİ
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:32 am tarafından Eda Doğan

» BALLI TAVUK
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:31 am tarafından Eda Doğan

» KAĞITTA BALIK
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:27 am tarafından Eda Doğan

» SEBZE SOSU
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:23 am tarafından Eda Doğan

» DOMATESLİ KEKİK SOSU
CREAM BRULE Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:20 am tarafından Eda Doğan

En iyi yollayıcılar
EZGİ
CREAM BRULE I_vote_lcapCREAM BRULE I_voting_barCREAM BRULE I_vote_rcap 
Eda Doğan
CREAM BRULE I_vote_lcapCREAM BRULE I_voting_barCREAM BRULE I_vote_rcap 
Kuralsızlar
CREAM BRULE I_vote_lcapCREAM BRULE I_voting_barCREAM BRULE I_vote_rcap 
Mikato
CREAM BRULE I_vote_lcapCREAM BRULE I_voting_barCREAM BRULE I_vote_rcap 

 

 CREAM BRULE

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
EZGİ
K.K.Komutanlığı OrgenaraL
K.K.Komutanlığı OrgenaraL
EZGİ


Mesaj Sayısı : 59
Kayıt tarihi : 03/01/11
Yaş : 34
Nerden : İSTANBUL

CREAM BRULE Empty
MesajKonu: CREAM BRULE   CREAM BRULE Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 12:02 am

malzemeler:
1 kilo süt
1 kilo krema
6 yumurta
10 yumurta sarısı
antep fıstığı
YAPILIŞI:
Şeker, yumurta sarısı ve bütün yumurta çırpılır. Süt,krema ve fıstık kaynatılır.Diğer malzemeler içine konur ve 1400c’de fırında pişirilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://harmancikmyo.forumdizini.com
Kuralsızlar
Admin & Site Sorumlusu ( MaraşaL )
Admin & Site Sorumlusu ( MaraşaL )
Kuralsızlar


Mesaj Sayısı : 24
Kayıt tarihi : 02/01/11
Yaş : 35
Nerden : Her Yerden.. (Antalya)

CREAM BRULE Empty
MesajKonu: Geri: CREAM BRULE   CREAM BRULE Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 12:19 am

Süper.. ezgi bundan iyisi şamda kayısı Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://harmancikmyo.forumdizini.com
 
CREAM BRULE
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Harmancık Myo :: Aşçılık Bölümü :: Tatlı,Pasta & Hamur işleri-
Buraya geçin: